Termeni și condiții de utilizare Site-ul thesaria.ro, numit în continuare “Thesaria”, este un magazin online deținut și administrat de: Valo Vobis SRL. CUI 41080279.

 “Utilizator” reprezintă persoana care a accesat acest site. Accesarea Thesaria implică acceptarea termenilor și condițiilor , pe care vă recomandăm să le citiți cu atenție, asumarea riscului și responsabilității totale pentru utilizarea sa. Termenii și condițiile pot fi modificate oricând fără anunț prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care acesta rulează va fi considerată o tentativă de fraudare și Valo Vobis SRL va porni cerecetarea penală împotriva celui/celor care a/au inițiat aceste acțiuni.

Copyright: Întregul conținut al site-ului (numele, însemnele grafice, texte, scripturi, programe, poze și alte date) este proprietatea Valo Vobis SRL și protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat sau folosit fără acordul scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este înterzisă. Prin intermediul Thesaria, Utilizatorul are acces la informații privind produsele oferite de către Valo Vobis SRL.

Cum se comanda: Pentru a comanda de pe Thesaria trebuie să vă faceți  de utilizator sau sa optati pentru optiunea guest checkout și să completați datele dvs corecte de contact. Pe pagina fiecărui produs veți găsi detaliile necesare (poze, materiale și culori, mărimi disponibile, preț). Selectați mărimea produsului dorit, iar la final, cand ați terminat de adăugat toate produsele în „Coșul de cumpărături”, apăsați „Finalizeaza comanda”. Prețurile afișate pe pagina produselor sunt in lei, și nu includ taxele de transport. Nu există comandă minimă impusă. După ce finalizați comanda veți primi confirmarea comenzii pe adresa de mail completata.  Livrarea se face prin curier (DPD), între 24-48 ore – în zilele lucrătoare. Plata se face ramburs sau prin card bancar (Visa, Mastercard, Maestro). Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dvs este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele raman la Centru DPD zonal timp de 5 zile, după care revin la Expeditor. Coletul poate fi expediat doar intern. Nu suntem răspunzători pentru expedieri întarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații / circumstanțe independente de voința noastră: – blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei – căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus – cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc – cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc Confidențialitatea datelor:

  1. Date personale Informațiile utilizatorilor site-ului Thesaria sunt confidențiale și vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu partenerii acestuia. Utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin acessarea contului și parolei personale. Valo Vobis SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. Pentru o mai bună înțelegere a acestor clauze, vă rugăm consultați Legea nr. 677/2001 si 506/2004 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circulație a acestor date și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice
  2. Securitatea datelor personale și a informațiilor Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui site (confirmarea, facturarea și trimiterea comenzii, pentru a oferi promoții, noutăți etc). Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs etc, și în niciun caz nu vor fi furnizate unei terțe părți fără consimțământul în prealabil. Valo Vobis SRL garantează confidențialitatea anumitor informații. Aceste date nu există fizic pe serverele care rulează site-ul Thesaria, ele fiind accesibile numai de către personalul autorizat al Societății prin rețeaua internă. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai datele personale pe care le-a introdus. Thesaria folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul Valo Vobis SRL. În cazul pierderii de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și gazduit site-ul Thesaria, Societatea nu-și asumă nicio responsabilitate.

Politica retur:

Toate produsele noastre sunt personalizate la cerere, pozele prezentate pe site sunt doar cu titlu de prezentare iar ele nu reprezinta produse fizice, reale disponibile in stoc, ci acestea se fabrica si confectioneaza la cerere conform specificatiilor clientilor si transmise prin selectarea personalizarii, marimii si culorii dorite. Asadar conform O.U.G. 34/2014 produsele personalizate sau facute la cerere conform specificatii nu pot fi returnate.
Pentru mai multe informatii puteti analiza site ANPC aici.

Cu toate acestea, Thesaria oferă posibilitatea de retur a oricărui produs comandat în termen de 14 zile.
Perioada de reflecție de 14 zile – se aplica pentru produsele care nu au fost deloc personalizate cu nume sau mesaj si care fac parte din categoria hainutelor.
În UE aveți dreptul de a returna produsele achiziționate on-line sau prin alte mijloace de vânzare la distanță (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor) în termen de 14 zile, pentru a beneficia de rambursarea integrală a sumei plătite. Nu aveți nevoie de un motiv special pentru a face acest lucru, e suficient să vă răzgândiți.
Perioada de reflecție de 14 zile nu este valabilă în cazul tuturor produselor. Iată câteva excepții:
* bilete de avion și de tren, bilete la concerte, rezervări la hotel, închirieri de mașini și servicii de catering rezervate pe perioade sau la date determinate
* produse alimentare și băuturi livrate la domiciliu, în mod regulat (ex. de către un lăptar)
* produse fabricate la comandă sau personalizate în mod clar (ex. un costum făcut la comandă)
* înregistrări audio-video sau programe informatice sigilate, precum DVD-urile, pe care le-ați desigilat după primire
* conținutul digital on-line, dacă ați început deja descărcarea sau vizionarea on-line și dacă ați acceptat faptul că vă pierdeți dreptul de a vă retrage din contractul de achiziție odată începută descărcarea sau vizualizarea
* bunuri cumpărate de la persoane fizice, mai degrabă decât de la companii/comercianți
* contractele urgente de reparații și întreținere – dacă sunați un instalator pentru a-l ruga să vă repare un duș, nu puteți anula lucrarea, odată ce ați convenit asupra prețului serviciului.
Menționăm că această listă nu este exhaustivă.
Perioada de reflecție expiră după 14 zile de la data primirii produselor. Pentru contractele de servicii, perioada de reflecție expiră la 14 zile de la data încheierii contractului. Dacă perioada de reflecție expiră într-o zi nelucrătoare, termenul este prelungit până la următoarea zi lucrătoare.
Returnarea produselor si inlocuirea acestora se face pe cheltuiala Thesaria in cazul in care:
1) In comanda clientul a transmis o dimensiune iar clientul a primit alta – procesare gresita de catre Thesaria
2) In comanda clientul a transmis o culoare/un design anume iar expeditia a fost facuta pe alta culoare/ alt design – procesare gresita Thesaria.
3) Clientul poate solicita in cele doua cazuri inlocuirea GRATUITA a comenzii fara costuri suplimentare sau returnarea integrala a banilor in termen de 14 zile
Suma va fi returnata intr-un cont transmis de catre client, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.
4) In cazul in care clientul doreste sa pastreze comanda chiar daca a fost procesata gresit atunci acesta poate beneficia de o reducere de 10% la urmatoarea comanda, pentru aceasta clientul trebuie sa informeze Thesaria
5) Orice alte neclaritati vor fi rezolvate pe cale amiabila gasindu-se solutii optime pentru ambele parti
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email thesariahm@gmail.com

Acceptarea acestor termeni și condiții dă naștere unui veritabil contract între părți, făcând aplicare clauzelor Codului Civil și Comercial. Pentru orice alte detalii vă rugăm să ne contactați.